Ubytování České Budějovice - Levný penzion Oblíbené

Ubytování České Budějovice - levný penzion disponuje prostorným dvoupokojovým apartmánem a komfortně zařízenými pokoji s vlastní koupelnou s WC, sprchou, televizí se satelitním příjmem, minibarem a wi-fi internetovým připojením v celém ubytovacím zařízení.
Penzion České Budějovice nabízí pohodlné a kvalitní ubytovací služby v klidné části města, nedaleko centra a výstaviště, poblíž kolejí VŠTE, pivovaru Budvar a firmy Robert Bosch, za příjemné ceny.
Levné ubytování v soukromí má rodinnou atmosféru a příjemný a ochotný personál. Proto se zde budete cítit velice pohodlně po celou dobu pobytu v Českých Budějovicích. Penzion je snadno dostupný vlastním autem nebo městskou hromadnou dopravou. Stanice MHD se nachází, v těsné blízkosti penzionu.
Levný penzion České Budějovice Vám zpříjemní vlastní uzavíratelné parkoviště a také restaurace, kde jsou podávány kvalitní snídaně. Ubytovací zařízení patří mezi oblíbené a nejlevnější penziony v Českých Budějovicích, vhodné pro levné krátkodobé i dlouhodobé ubytování.
Levné ubytování České Budějovice lze využít jako skvělé výchozí stanoviště pro procházky a výlety do okolí města v oblasti Jižní Čechy.
Ubytování České Budějovice, se nachází pouhých 6 km od města Hluboká nad Vltavou, kde si během dovolené můžete prohlédnout Státní zámek, nebo zámek Ohrada se zoologickou zahradou. Dalším pohádkovým objektem v Jižních Čechách, pouhých 25 km od penzionu je Státní zámek Český Krumlov, který rovněž stojí za Vaši návštěvu.
Dovolená v Českých Budějovicích a příjemné levné ubytování v tichém a klidném prostředí Vám poskytne ideální možnost odpočinku. Během ubytování si můžete prohlédnout historické centrum města České Budějovice a budete moci vyrážet do okolí, kde v celé oblasti Jižních Čech najdete mnoho historických, kulturních i stavebních památek a o dovolené navštívíte zajímavá místa, která rozhodně stojí za to, vidět je na vlastní oči.

Podrobnosti

  • Adresa
    Školní 8, , 37010
  • Telefon
    721589838
  • E-mail
  • WWW
  • Cena
    490 Kč
  • Zobrazení
    44205
  • Vloženo
302 Found

Found

The document has moved here.

bazar přidat inzerát zdarma